Как се разбира в коя гестационна седмица е родилката?

Със сигурност на всяка една бъдеща майка и се е случвало да се зачуди „В коя гестационна седмица съм?“. Ако вас ви мъчи този въпрос, то можете да използвате калкулаторите за бременност по гестационни седмици, за да определите в коя седмица сте бременни и кога е вероятната дата на зачеване.

гестационна седмица

След като знаете в коя гестационна седмица сте бременнa, то ще искате да прочетете и какво се случва с вас и вашето бъдещо дете, какви промени настъпват и какви са особеностите през всяка една гестационна седмица. И тази статия ще ви даде отговор именно на този въпрос, като ви сподели за порталът за родители ParentsKids.com, който е създаден именно с тази цел. Това е портал за родителство – място, където всеки може да открие лесно и бързо отговори на въпросите и търсенията, които го вълнуват в областта на създаването, отглеждането и възпитанието на децата, да получи помощ и подкрепа в моменти на нужда. А неговите създатели са родители също като вас, които искат да дадат информация на бъдещи майки, както и разбира се ценни съвети и мнения.

Посетете портал ParentsKids.com и ще усетите веднага цялата любов, с която е създаден. Там ще откриете и съвети от специалисти за всички етапи, през които минава едно семейство, а именно забременяване, бременност, отглеждане на бебе и малко дете, след това голямо дете и тийнейджър. Както знаете във всеки един етап е важно да следите за детското здраве, както следенето на всяка една гестационна седмица и развитието на вашето бебе още докато е в утробата.

Родителския портал ParentsKids.com е мястото, където ще откриете подробно описаната бременност, като за всяка една гестационна седмица има отделна статия, даваща цялата нужна информация. Посетете ParentsKids и ще останете доволни!