Какви манипулации можем да поръчаме от медицински сестри по домовете?

В случай, че вие или ваш близък имате необходимост от медицинско обслужване, което да се извършва редовно, но нямате възможност да посещавате болницата редовно, то има начин да потърсите услуги на адрес.

Какви манипулации можем да поръчаме от медицински сестри по домовете? За смяна на превръзка след операция или за поставяне на различни видове инжекции, както и за поставяне на абокат и други, можете да потърсите медицинска сестра от посочените обяви в http://sestrite.net/ и да уговорите ден и час за всяка процедура. Независимо от сложността на манипулацията и това доколко редовно трябва да се извършва, можете да разчитате на професионална помощ.

Както еднократни посещения, включително само за мерене на кръвно, така и за редовни процедури за инжекции и други, медицински сестри по домовете са на вашите услуги. Какво представлява процедурата по поставянето на подкожна инжекция? Това е инжектиране на съответното лекарство в подкожната тъкан, обикновено на ръката, като това е най-лекия тип инжекция, която е почти безболезнена. При венозните инжекции, лекарството се поставя директно в кръвта със специална игла, като по този начин то започва да действа веднага. Често поставянето на различни видове инжекции, включително и мускулни, се налага поради нуждата от продължително лечение на пациента в домашни условия, поради липса на клинична пътека.

За това, при всяка манипулация от такъв тип се налага да представите амбулаторен лист или епикриза, които указват необходимостта от извършването на това лечение. Това е част от регламента за работа на професионалния екип и само така, можете да разчитате на услугите на всички медицински сестри по домовете. Според степента на сложност на процедурата или районът, в който се намирате, цените, могат да варират, като в сайта можете да видите ориентир за това какво да очаквате. За редовни посещения, има възможност за преференциални цени. Вижте повече в страниците на медицински-сестри.com и изберете вашата медицинска сестра, с която да се уговорите за посещение.