Чиа и какво трябва да знаем за нея

Ако сте сред привържениците на здравословните храни, то тогава със сигурност знаете за какво точно можете да използвате чиа.  Но в случай, че все още не сте добре запознати с нейното полезни действие, то тогава горещо ви препоръчваме да прочетете следващите редове.

И така, огромната популярност на чиа в bio-vital.net със сигурност е напълно заслужена. Все пак става дума за супер храна, която повлиява благоприятно на целия организъм. И за да не бъдем голословни, ще уточним, че бихте могли да използвате семена чиа за подобряване на метаболизма, за намаляване на кръвното налягане, за допълнителна енергия, за заздравяване на косата и ноктите, за намаляване чувството на глад и още много други. Както вече със сигурност сте се досетили, можете да разчитате на семената от чиа за подобряване на здравословното състояние в различни ситуации.

Как точно можете да използвате чиа семената? Всъщност тук оставяме вие сами да прецените как бихте се насладили на семената, тъй като те могат да се добавят към салати, към тесто за сладкиши, дори и към сутрешното ви мюсли. Важното е да запомните, че препоръчителният дневен прием е по около 15 гр. Точно толкова е е и дозировката, която е напълно достатъчна на организма, за да усвои полезните вещества.

Дойде ред да поговорим и за цената на семената от чиа, тъй като сме сигурни, че много от вас смятат, че тя би била доста висока. Е, тук е мястото да оборим това твърдение с помощта на онлайн магазин, който ще ви увери, че бихте могли да откриете чиа на доста ниска цена и същевременно с много високо качество. А другата добра новина е, че по този начин няма да загубите никакво време, тъй като удобството на пазаруването през виртуалното пространство е добре познато на всекиго.

You may also like...